skip to Main Content

Zelfgemaakt.nl, een website voor alle producten die zelf te maken zijn. de producten variëren dan van haarproducten tot tonics voor ontspanning met daarbij ook nuttige tips. De website is er meer om hen die van klussen houden en steeds weer iets zoeken om te maken, maar ook voor hen die naar andere alternatieven zoeken voor welk product het dan ook mag zijn. De website biedt een tal van manieren van hoe de ingrediënten oftewel spullen om je heen te gebruiken en iets van te maken. Het helpt hen die dus een makkelijker manier zoeken voor het oplossen van een probleem en kan dus heel behulpzaam zijn. Het helpt zeker wel bij het minder hoeven uit te geven.

Hou jij je graag bezig met klussen

Ben jij iemand die hierin geïnteresseerd is of zich vaker hiermee bezig houdt en dus weet heeft van de meeste van de ingrediënten die gebruikt worden? Dan mag je altijd contact maken als je vindt dat iets niet juist is of klopt. Heb je dus tips voor hoe enkele van de producten te verbeteren om een beter resultaat uit te halen dan mag je ook contact maken. De website staat open voor elke tip die je denkt nuttig te zijn in het evolueren van een beter resultaat.

Vindt je dat enkele van de ingrediënten verkeerd gebruikt worden en heb je een manier oftewel idee van hoe er beter gebruik van te kunnen maken dan mag je altijd een bericht sturen. Ben je zelf iemand die een liefde hiervoor heeft en dus ook zelf producten maakt, waarbij je enkele ideetje heb van welke producten er allemaal gemaakt kunnen worden van bepaalde ingrediënten?

Dan mag je ook altijd een bericht sturen indien je de informatie door wilt spelen. Heb je ook weet van welke ingrediënten het best te mixen zijn en welke liever niet vanwege het feit dat ze minder effectief zullen zijn dan mag je graag een bericht sturen.

Jou eigen ideeen zijn welkom

Het hoeft niet altijd ideetjes of tips te zijn van haarproducten, tonics en zo verder. Als je ook een creatief persoon bent, waarbij je graag bezig bent aan het knutselen en ideetjes hebt voor hoe een envelop bijvoorbeeld te maken of een bloemen pot uit materiaal dat in huis te vinden is. Dan mag je altijd contact maken. De website staat voor zelfgemaakte producten, wat het ook dan mag zijn. Tips en ideetjes over verscheidene zelfgemaakte producten zijn dus welkom.

Zelfs ook als je ideetjes hebt over welke producten op de blog te plaatsen met inachtneming van de meerderheid van de bevolking. Voor ideetjes of tips van alles dat zelfgemaakt kan worden mag je dus altijd een bericht sturen. Het zal graag in ontvangst genomen worden en je zeker ook bedankt ervoor.

Simpel gezegd zijn dus alle ideetjes of tips gaande over de producten zelfs of wat op de blog geplaatst wordt welkom.

 

Back To Top