skip to Main Content

De website is er om informatie te verschaffen ten aanzien van alle producten die zelf gemaakt kunnen worden, maar verleent zich ook aan andere bedrijven, organisaties enz. om advertenties op te kunnen plaatsen.

Heb je dus een bedrijf  of een product waarvan je een advertentie wilt plaatsen dan kan dat hier ook. Er wordt de mogelijkheid geboden het hier op de website te kunnen doen. Zelfs al gaat het om een organisatie of evenement die je wilt promoten door een advertentie op de website te plaatsen kan dat. Het maakt dus dan niet uit waarover de advertentie gaat. Zolang het om iets passend gaat dat jij wilt laten adverteren.

De prijs die hiervoor gevraagd wordt is redelijk goedkoop. Er wordt niet veel voor gevraagd, omdat er bij het vaststellen van de prijs rekening werd gehouden met de pas gestarte ondernemingen. Voor meer informatie ten aanzien van de prijs is het de beste optie contact op te nemen om te kijken wat de voorwaarden zijn die aan geboden worden.

Ben je dus op zoek naar een platform om een advertentie van jou bedrijf, product oftewel organisatie te plaatsen dan mag je contact maken.

Back To Top