skip to Main Content

Meest gestelde vragen

Zelfgemaakt.nl is een website die alle zelfgemaakte producten ten toon stelt. Er zijn op de website dus een tal van producten die zelf te maken zijn en zelf gemaakt zijn. de producten zijn variërend van zelfgemaakte producten voor haarverzorging naar tassen die geconstrueerd kunnen worden van ouwe jeans broeken. De website helpt je dus nuttig gebruik te kunne maken van de spullen om je heen in plaats van het weg te doen. Van alles dat op de website komt te staan wordt ervoor gezorgd de informatie zo juist en duidelijk mogelijk aan te geven. Mocht het zijn dat je nog met vragen zit na de website te hebben bekeken dan mag er altijd contact gemaakt worden.

Hieronder vindt je een lijst met de meest gestelde vragen en antwoorden ten aanzien van de producten oftewel informatie op de website. Misschien vindt je hier wel de antwoorden op jou vragen. Als blijkt van niet dan mag je altijd een bericht sturen.

Enkele van de meest gestelde vragen zijn:

 

Zijn van de zelfgemaakte haarproducten, tonics enz. de formule te vertrouwen?

Alle haarproducten soorten, drankjes, schoonheidsproducten en zo verder wordt eerst getest om veiligheidsvoorwaarden. Op de website zijn alleen de positief geteste zelfgemaakte producten te vinden. Voor het construeren van zulke producten worden de ingrediënten ook heel nauwkeurig uitgekozen en naar de voor- en nadelen van elk van de ingrediënten gekeken. De producten zijn dus zeker wel veilig voor gebruik indien jij niet allergisch of gevoelig bent voor één of enkele van de ingrediënten voorkomend in de producten.

 

Zijn andere ingrediënten ook te mixen in enkele van deze liquide zelfgemaakte producten? Als zo welke?

Van de liquide producten op de website zijn er standaard stappen te volgen voor het in elkaar zetten. De producten zijn ook daarop getest. Wijkt men dus af van deze stappen oftewel ingrediënten dan kan er niet zeker zijn van wat de uitkomst zal zijn. Het is dus beter de van de producten precies zoals aangegeven te recreëren. Er zijn bij enkele van de liquide producten dan wel ingrediënten die als substituten kunne voldoen, maar zal dit dan van elk product verschillen.

 

Bezit de website ook leuke bezigheden voor kinderen?

De website is er voor zelfgemaakte producten die gebruikt kunnen worden, maar zal hier en daar ook enkele leuke speeltjes hebben die zelf voor kinderen te construeren zijn. er zullen misschien dan wel enkele handige spullen te construeren zijn om kinderen wat pret te geven bij het spelen of hen ze bezig te houden. Als de vraag naar leuke klus ideetjes voor kinderen bestaat, dan zal  misschien in de toekomst deze op de website te vinden zijn. Bestaat de vraag er niet of is de vraag niet groot dan helaas niet.

 

Zijn enkele van de producten op de website te kopen?

Nee. Van alles dat op de website komt te staan is niets te koop. De website geeft meer een in site van hoe bepaalde dingen zelf te maken om kosten te kunnen besparen. De website verkoopt de producten oftewel spullen dus niet. In plaats daarvan verschaft de website de nuttige informatie voor hen die naar een makkelijker manier of andere alternatieven zoeken om dingen gedaan te krijgen.

Back To Top